Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleidingsaanbod

Ten gevolge van de CORONA-crisis liggen alle activiteiten van Cie Bougie even stil. We hopen snel te kunnen hervatten. Intussen kun je ons wel steeds contacteren voor individuele (eventueel online) begeleidingen én buitenlandse retreats.

 

Compagnie Bougie verzorgt opleidingen en trainingen voor mensen met energieproblemen.

Compagnie Bougie gelooft in de kracht van een groep én in het belang van jouw uniciteit en authenticiteit. Trainingen in groep zorgen voor (h)erkenning, begrip, leermogelijkheden en verbinding. Individuele opvolging geeft de mogelijkheid te werken aan dieperliggende oorzaken.

Onze basistraining is opgebouwd vanuit vijf lagen. Het kan echter zijn dat bepaalde lagen meer op jou van toepassing zijn of meer noden hebben. Daarom bieden we ook laagdrempelige modules aan die verrijkend zijn in deze lagen. Het kan gaan om een module rond je lichaam, beweging, voeding, ademhaling, maar evengoed rond communicatie of je loopbaan. Deze korte trainingen bestaan ook om burn-out en energieproblemen te voorkomen en staan dus voor iedereen open!

En soms heb je gewoon ook nood aan een plek waar niets moet, waar je gewoon kan 'zijn'. Op regelmatige basis organiseren we dan ook graag voor jou Café Bougie: even weg van de moetjes, van de dagelijkse beslommeringen, een moment voor jezelf. Elke keer wordt hierbij een ontspannende activiteit voorzien. Open voor iedereen!

Ontdek hiernaast onze kalender!