Overslaan en naar de inhoud gaan
Opleidingsaanbod

Biodanza (27/9 tem. 22/11)

Lesgevers: Olga Bosmans & Gaston De Smet
Entre Cour & Jardin
27 sept, 11, 25 okt, 8, 22 nov 2019
telkens van 10 tot 11u30
€15 losse les / €65 reeks van 5 lessen
max. 20 deelnemers

"Door te dansen, voelen we ons levendig. Door de muziek, de beweging en de ontmoeting van de ander in de dans raken we aan allerlei aspecten van het leven. Biodanza is de dans van het leven en het is een geniale manier om als mens te groeien en diep contact te maken met jezelf en met de ander."

Biodanza helpt om levensvreugde en kracht terug te winnen of ze te versterken. Het vermindert stress en zorgt voor ontspanning. We herstellen de verbinding met ons lichaam en leren zo onze behoeften beter aan te voelen en ons zelfbeeld te versterken. Het is een weg naar meer vitaliteit en eigenwaarde: via eenvoudige dansen en oefeningen op specifiek uitgekozen muziek.

(Er worden geen danspasjes aangeleerd. Iedereen danst en beweegt vanuit zijn eigen kunnen. Het gaat hem om de vreugde in het bewegen en de bereidheid om mee te gaan op de impulsen van de muziek.)

 

Olga Bosmans & Gaston De Smet nemen je mee doorheen deze reis van 5 lessen (27 sept, 11, 25 okt, 8, 22 nov 2019). Je kan ook inschrijven voor een losse les (specificeer bij inschrijving!)

Inschrijven voor deze opleiding