Overslaan en naar de inhoud gaan
Opleidingsaanbod

Café Bougie 'Me-time' 15/3

met Eva Zabarylo, Olga Bosmans & Gaston De Smet
Entre Cour & Jardin
15 maart 2019
10-13u
€15

Vind jij het ook moeilijk om thuis tot rust te komen? Zijn er altijd wel nog 'moet-jes' die je rust belemmeren? Tijdens Café Bougie heb je de mogelijkheid om gewoon even te 'zijn', zonder verplichtingen, zonder verwachtingen. Je kan er iets drinken, praten met lotgenoten, rusten,...

Elke editie wordt een laagdrempelige activiteit voorzien die je rust geeft en je energie bevordert.

Op vrijdag 15 maart is Café Bougie open van 10 tot 13u. Om 11u komen Olga Bosmans & Gaston De Smet langs voor een initiatie Biodanza. (Vanaf 26/4 kun je bij ons hierin ook een reeks volgen; zie opleidingsaanbod!)

"Door te dansen, voelen we ons levendig. Door de muziek, de beweging en de ontmoeting van de ander in de dans raken we aan allerlei aspecten van het leven. Biodanza is de dans van het leven en het is een geniale manier om als mens te groeien en diep contact te maken met jezelf en met de ander."

Biodanza helpt om levensvreugde en kracht terug te winnen of ze te versterken. Het vermindert stress en zorgt voor ontspanning. We herstellen de verbinding met ons lichaam en leren zo onze behoeften beter aan te voelen en ons zelfbeeld te versterken. Het is een weg naar meer vitaliteit en eigenwaarde: via eenvoudige dansen en oefeningen op specifiek uitgekozen muziek.

(Er worden geen danspasjes aangeleerd. Iedereen danst en beweegt vanuit zijn eigen kunnen. Het gaat hem om de vreugde in het bewegen en de bereidheid om mee te gaan op de impulsen van de muziek.)
 

Inschrijven voor deze opleiding