Overslaan en naar de inhoud gaan

Ons verhaal

Compagnie Bougie biedt een platform aan mensen die zich opgebrand voelen en op zoek zijn naar meer energie. Het wil een verzamelplek zijn van experten, informatie en begeleidingsmogelijkheden om jou het leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Compagnie Bougie is een initiatief van Eva Zabarylo en Bruno Traest die al meerdere jaren Entre Cour & Jardin runnen, een plek voor trainingen, workshops, lessen,...

Eva: "Vanuit mijn praktijk als psychologe voelde ik de grote nood aan de juiste begeleiding bij burn-Eva Zabaryloout. Het lijkt hip, trendy en alomtegenwoordig om opgebrand te zijn. Ik reageer echter tegen de 'hype' en wil een alternatief zijn voor het gebrek aan degelijk onderbouwde programma's waarbij vaak maar een deel van het verhaal verteld wordt. Burn-out heeft vele facetten en vanuit mijn integratieve opleiding vind ik het evident elk facet aan te pakken. De maatschappelijke realiteit van deze problematiek legt ook de nood bloot om hier samen tegen te vechten, te voelen dat je niet alleen bent en dat het ook in 'samen-zijn' zachter kan worden. 

Daarom 'compagnie'...

Maar ook omdat je als hulpverlener geen burn-out kan aanpakken op je eentje. Een multidisciplinair team van experten moet hierin kunnen samenwerken. Want burn-out heeft medische, psychologische, emotionele kanten en heeft ook links met voeding, je loopbaan, beweging,...

Daarom verzamelde ik een team van mensen die als een blok achter deze visie staan en mee op pad willen. Het gaat stuk voor stuk over geschoolde, enthousiaste, bezielende mooie mensen. Mensen die je willen helpen de lont weer te ontsteken!

Compagnie bougie dus..."