Overslaan en naar de inhoud gaan
Praktisch

Algemene voorwaarden

Facturatie en betalingsgegevens

Entre Cour & Jardin BVBA

Ter Laakt 27

9070 Heusden

BTW: BE 0832.091.437

 

IBAN: BE11 0016 3051 6648

BIC: GEBABEBB

 

Alle betalingen gebeuren steeds onder vermelding van je naam, gekozen module en datum.

Je inschrijving voor een module is bevestigd na inschrijving via het online inschrijvingsformulier én na ontvangst van betaling van het vooropgestelde voorschot voor de langdurige trainingen (langer dan 1 dag) of van het volledige bedrag bij de korte modules (dagopleidingen of minder).

In de prijs van de trainingen is steeds koffie, thee, water en cursusmateriaal inbegrepen (tenzij anders omschreven per training).

 

Annulaties

Annulatie door jou

Annuleer je je inschrijving langer dan een maand voor aanvang, wordt steeds 25 Euro administratiekosten aangerekend. Het voorschot wordt op jouw rekening teruggestort.

Annuleer je binnen de maand voor aanvang, dan wordt het voorschot ingehouden.

Annuleer je binnen de 14 dagen voor aanvang, dan is het volledige bedrag verschuldigd.

Breek je een training voortijdig af, dan kan het betaalde bedrag niet worden teruggestort.

Terugbetaling bij stopzettingen van opleidingen van de KMO-portefeuille gebeuren volgens de regels van de Vlaamse Gemeenschap. Klik hier voor meer info.

 

Annulatie door ons

Wie na intake niet in aanmerking komt voor de basistraining, betaalt enkel het intakegesprek (het vooraf betaalde voorschot). Er wordt verder geen bijkomende kost aangerekend.

Er kan ingeschreven worden tot 1 week voor de start van een opleidingsmodule. Bij onvoldoende inschrijvingen op dat moment kan de opleiding geannuleerd worden. Het door jou betaalde bedrag wordt op jouw rekening teruggestort.

 

Training volzet?

Is de opleiding bij aanmelding volgeboekt, dan kom je op een wachtlijst terecht. Je wordt hiervan via email op de hoogte gebracht. Komt er alsnog een plaats vrij, dan word je gecontacteerd in volgorde van aanmelding.